Om Stevnsbogaard
Alle har brug for at føle sig hjemme og særligt de svageste borgere har brug for trygge, vante rammer. Stevnsbogaard er en tidligere landbrugsejendom der har gennemgået en fuldstændig renovering i 2023. Her er der etableret 6 individuelle boliger, og vi lægger stor vægt på, at boligen fremstår som et hjem.

Ejendommen er indrettet meget stilfuldt med moderne byggematerialer, men har samtidig en varm og hyggelig atmosfære. Boligerne er indrettet så de giver mulighed for privatliv for den enkelte beboer, men samtidig rum for deltagelse i fællesskabet.  

Hver beboer har sin egen bolig med opholdsstue, soveværelse, bad og toilet samt et tekøkken. De fleste boliger har endvidere egen udgang til haven. Dertil er der et stort fælles køkken, opholdsstue samt  udendørsfaciliteter, med rig mulighed for forskellige aktiviteter.

Stevnsbogaard ligger i smukke landlige omgivelser på Fyn, mellem Bogense og Søndersø. Med kun 55 Km. til Nyborg og blot 31 Km. til Middelfart, ligger vi yderst centralt for borgere fra hele landet.  
Image
Direktør tiltrådt
Ali Wichmann er af bestyrelsen ved Stevnsbogaard, ansat som direktør
Daglig leder ansat
Stevnsbogaard har ansat ny daglig leder, og valget er faldet på Abdesselem Kebaier
Boliger er klar
Stevnsbogaard har netop færdiggjort 6 nyistandsatte boliger til de kommende beboere
Ansættelse af medarbejdere
Ledelsen ved Stevnsbogaard er i fuld gang med at ansætte kompetente medarbejdere