For pårørende
Stevnsbogaard er først og fremmest et hjem for den enkelte borger. Man indgår helt eller delvist i et bofællesskab, afhængig af hvad man har af behov. 

Som pårørende er man altid velkommen til at komme på besøg. Stevnsbogaard tilbyder løbende forskellige aktiviteter, rettet mod pårørende for at øge tryghed og tillid i samarbejdet. 

På Stevnsbogaard handler det om i højest mulige grad, at øge livskvaliteten for beboerne, og det kan man blandt andet gøre ved at sikre, at beboerne føler sig elsket, set og hørt af deres familiemedlemmer. Personalet på Stevnsbogaard går både hjerteligt og professionelt ind i samarbejdet med de pårørende. Det gør vi ud fra følgende perspektiver:
Image

Det er dit hjem

Alle har brug for at føle sig hjemme. Stevnsbogaard er indrettet i en hyggelig landejendom i grønne omgivelser, og vi lægger vægt på, at boligerne er indrettet så de passer til den enkelte borger og deres smag.

Fokus på din livskvalitet

Stevnsbogaard arbjder for den enkelte beboers livskvalitet i fællesskabet. Vi hjælper borgeren til en dagligdag med overskud til at nyde meningsfyldte aktiviteter, og udvikle sig på egne betingelser.

Professionel omsorg for dig

Specialpædagogisk viden, stor praksiserfaring og oprigtigt menneskeligt engagement er grundelementerne i udviklingen af proffesionel omsorg, som kendetegner alle medarbejdere ansat ved Stevnsbogard.

Anerkendende pædagogik i øjenhøjde

Med tillid, anerkendelse og professionel omsorg skaber vi de bedst tænkelige rammer for at borgeren kan leve og udvikle sig på egne betingelser.
Direktør tiltrådt
Ali Wichmann er af bestyrelsen ved Stevnsbogaard, ansat som direktør
Daglig leder ansat
Stevnsbogaard har ansat ny daglig leder, og valget er faldet på Abdesselem Kebaier
Boliger er klar
Stevnsbogaard har netop færdiggjort 6 nyistandsatte boliger til de kommende beboere
Ansættelse af medarbejdere
Ledelsen ved Stevnsbogaard er i fuld gang med at ansætte kompetente medarbejdere